~ Iltapukuluonnostelua ~

Työn täyteinen jakso on kohta puoliin ohi. Jäljellä virallisesti enää tuleva viikko, jolloin esitellään aikaansaannokset + yritetään suoriutua kahdesta tentistä. Yh. Koska koulun projektityönä tekemäni iltapuku ei ole vielä valmis, aattelin työstää pukua torstaihin asti, jonka jälkeen lähden lomalle~ Kotiin! <3 Loman jälkeen pystyn vielä viimeistelemään iltapukua, jonka jälkeen starttaa täysipäiväisesti työharjoitteluni tanssiesityksen toisena pukusuunnittelijana ^___^ Mittojen ottoa, kaavojen etsimistä, materiaalin hankintaa, kaavojen kuosittelua, valmistusta ja sovitusta ainakin tiedossa~ Suunnittelutyö on jo tehty, joten pääsemme suoraan asiaan tiimimme kanssa.

Tein paljon iltapukuluonnoksia projektia varten. Sain asiakkaaksi henkilön, jonka kanssa löysimme varsin nopeasti yhteisen sävelen puvun tyylin kanssa. Hän saa siitä mieleisensä ja samalla se ilmentää myös minua suunnittelijana. Pääsin myös kokeilemaan minulle täysin uusia juttuja puvun myötä, mikä on tietenkin plussaa jo pelkästään ammatillisen kehittymisen kannalta (: Alla muutama luonnos.

Luonnosten seassa ei ole pukua, jonka asiakas valitsi mieluisimmaksi, mutta lupaan postata kuvan valmiista puvusta tänne myöhemmin~! Lähdin hakemaan puvulle epäsymmetristä linjaa pääntien muodon ja yksityiskohtien kautta, sillä saimme tehdä alkuideointia ennen asiakkaiden tapaamista, jolloin minulle syntyi ajatus epäsymmetrisyydestä. Minua kiinnosti myös leikitellä kahdella erilaisella materiaalilla, joista toinen olisi erittäin laskeutuvaa ja kevyttä, toinen taas jämäkämpää juhlapukukangasta.

Sitten vielä pari luonnosta värien kanssa jatkokehitellyistä iltapukumalleista. Myöskään näissä ei ole kuvaa asiakkaalle mieluisimmasta puvusta, koska haluan pitää mallin salassa ennen ”julkistamista”. Oli varsin mukavaa, että meillä oli kerrankin runsaasti aikaa käytettävissä itse ideointi- ja luonnosteluvaiheeseen, vaikkakin näin jakson lopussa alkaa tuo valmistusaika loppua kesken, mutta onneksi tosiaan on mahdollista ommella pukuja vielä syysloman jälkeenkin :–)

Kas näin. Toivottavasti pidätte luonnoksistani (: Kommentteja otan melihyvin vastaan, oli se sitten kehuja tai kritiikkiä~ Seuraavalla postauskerralla luvassa juttua uudesta cossistani, jota rupean työstämään Desuconin Frostbiteä varten, joka pidetään helmikuussa Lahden Sibeliustalolla.

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi