Hupsista heijjaa!

Viime kerrasta on iäisyys, mutta tässäpä tällainen pikakertaus mitä sitten edellisen postauksen on tapahtunut.

Bändin promokuvaukset oli ja meni ja hyvinhän niistä suoriuduttiin, vaikka jännitin kovasti ja yöunet jäi vähäisiksi kuvauksia edeltävinä päivinä. Jokatapauksessa kokemus oli huikea enkä vaihtais niitä stressaavia päiviä mihkään :–) Kaveri punkkasi luonani tuon koko viikon ja siinä sitten marttakerhoiltiin ompelusten ja höpöhöpö-juttujen muodossa. Oli hauskaa, kiitos!

Sen jälkeen aloitinkin työt Kuopion Kaupunginteatterissa teatteriompelijana ja tähän mennessä olen saanut olla jeesaamassa pukusuunnittelijaa ideoinnissa parin näytelmän osalta sekä tietenkin konkreettisessa valmistamisessa: kankaiden ja vaatteiden värjäystä, materiaalin etsintää, käsinkirjontaa ja varsinaista ompeluakin. Olen oppinut varsinkin värjäämisestä yhtä sun toista ja tämä on varsin hyvä asia, sillä aiemmin värjäys on ollut minulle melko tuntematonta aluetta. Vaan ei ole enään! Jobi jatkuu aina syyskuun puoleen väliin asti, jolloin pitäisi sitten sanoa heippa :–/

Samaisen bändin ekan musavideon kuvaukset olivat tässä menneenä viikonloppuna, jotka jatkuvat myöhemmin tänä vuonna. Pääsin mukaan meininkiin pukijan roolissa ja sama toistunee seuraavissa kuvauksissa? Oli tämäkin aikamoinen kokemus, kuvauspäivä oli raskas, mutta paljon antava! Mielenkiinnolla näen mitä videosta lopulta syntyy~

Valmistin myös siskolleni valmistujaismekon. Suunniteltiin se yhdessä ja minä sitten ompelin sen kasaan. Tyyliltään mekko on sellainen beach -henkinen maximekko, joskin materiaalina hyvin kaunis ja juhlava satiini kukkakuosilla. Halterneck -olkaimet ja vähän blingblingiä vyötärölle ja näin syntyi varsin näyttävä puku!

Ja seuraavaksi aloitan oman ompeluprojektin, nimittäin vuoden tauon jälkeen pääsen ja ehdin tekemään itselleni uuden cossin! Mahtavuutta! :–) Kohteena Shaman King -sarjan Anna, josta en teekkään yleisintä musta mekkoista versiota, vaan tekaisenkin hälle kimonon~ Kuva alla.

Kaavan löysinkin jo eräästä Suuri käsityö -lehdestä, sitä sitten vaan kuosittelemaan mallin mukaiseksi ja omiin mittoihin. Peruukki on tilattava ja kengät tuunattava toivottavasti helposti kirpparilta löytyvistä sandaaleista. Piilareita vielä harkitsen~ Niiden kanssa on välillä ongelmia, kun tuppaavat kuivamaan, vaikka kuinka käyttäisi kosteuttavia tippoja. Piilarit vaan muttaa ulkonäköä niin mukavan radikaalisti, että saattaa olla vähän pakko hankkia ^^” Tykkään mielettömästi piilareista kaikesta huolimatta.

Cossimenojen jälkeen aloitan ompeluhommat tuttavalleni, joka menee naimisiin ja tarvitsee asuunsa alushameen ja yläosan. Siitä tulee jännää! Asiakastyö! :–) Saas nähä mitä tuleman pitää.

Että sellaista. Siinäpä pikapikaa aikaansaannokset puolelta vuodelta. Kirjeenvaihto, swappaaminen ja sen sellainen on ollut aivan jäissä mikä harmittaa kovasti, mutta nyt vähän helpottaa ja voinee käyttää hieman aikaa myös näihin harrastuksiin ^-^!

Seuraavaa postausta luvassa toivottavasti pikimmiten cossiasun edistymisen osalta, JEIJ! <3

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi