Uudet kujeet ja uudet cossit

Huh, kun on taas lipsahtanut kirjoittelut..

Työni teatterissa piti kiireisenä tämän vuoden ja ai, että nautin työstäni siellä 🙂 Monipuolisesti pääsin tekemään kaikenlaista kuten toimimaan suunnittelijan assistenttina (taustatyö, ideointi) ja teatteriompelijana valmistaen, värjäten ja muokaten vaatteita. Työilmapiiri oli rento ja leppoisa, kiireenkin keskellä pystyi vitsailemaan ja yhteiset kahvitauot olivat parhautta aherruksen ohessa. Vaikka välillä tekemistä olisi riittänyt neljälle kädelle, en vaihtaisi tuosta ajasta päivääkään pois. Kaupungin teatteri on iso organisaatio ja työskentely siellä avasi paljon asioita: mitä kaikkea tarvitaankaan teatteritoiminnan pyörittämiseen ja kuinka paljon työtä tarvitaan näytelmän eteen.

Eilen oli viimeinen työpäiväni ja se kruunautui Kaikki Kivestä -omaisnäytöksellä. Mahtavaa, ei voi muuta kuin suositella! ^-^ Teatterin muu tarjonta tälle syksylle on myös katsomisen arvoisia: löytyy musikaalia, draamaa ja komediaa. Olin mukana Helene S./Sound of music/Kaikki Kivestä -näytelmissä 🙂

Nyt kun työni teatterissa päättyi, alkavat uudet kujeet. Pääsen tekemään joukkuevoimistelupukuja kuopiolaiselle joukkueelle! Tämä on minulle aivan uusi haaste ja otan sen erittäin mielelläni vastaan. Mahtavaa päästä työskentelemään taas aivan erilaiseen ympäristöön ja saada uusia kokemuksia. Ne jos mitkä rikastuttavat! Työ on projektiluontoinen ja tehtävänäni on kaavoittaa jo valmiiksi suunniteltu puku ja valmistaa asut esityspäivään mennessä.

~~~~~~~~

Cossirintama on voimissaan ja kesällä tuli rampattua Kuopion Animeconissa ja Tampereen Traconissa. Animeconissa ylläni oli uusi cossipuku, kauan haikalemani Anna Kyoyama 🙂 Tein tästä Shaman king -hahmosta hieman tuntemattomamman version ja puin ylleni kimonon yleisesti tutun mustan mekon sijaan. Kuva alla (silmälasit eivät kuulu hahmoon, unohdin vain ottaa ne kuvien ajaksi pois -.-”). Asuun olen tyytyäinen ja siitä tuli siisti.

anna_blogi
Sen sijaan Jessica Albertin ”uusiminen” on luvassa helmikuun Frostbiteen Lahdessa. Toiveissani on ommella cossipuku myös poikakaverilleni, joka esittäisi tuolloin samaisen pelisarjan (Dragon Quest 8) Heroa eli ohjattavaa päähahmoa :–) En ole aiemmin ollut mukana ryhmäcosseissa tai edes paricosseissa, joten tästä tulee kivaa ^-^! Heron paita ja kaapu on kaavoitettu sekä olkalaukku hankittu. Muutenpa kaikki muu vielä uupuu :–D

Tällaista tällä kertaa, Till next time ^^/

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi