Uudet tuulet puhaltaa

Nyt on rautaa tulessa nimittäin pääsin osalliseksi pieneen puvustusprokkikseen, jossa vaatetan ystäväni avustajana hänen metallibändinsä joulukuun tulevia promokuvauksia varten! Olen äärimmäisen innoissani tästä tilaisuudesta päästä tekemään oman alani töitä ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Toki jännittää saanko aikaiseksi sellaisen lopputuloksen ”vastuuasujeni” osalta, kuin ystäväni toivoo, mutta parhaani teen! Bändi on täynnä loistoporukkaa ja ilmapiiri heidän seurassaan on inspiroiva :—) Tänään on edessä ensimmäinen sovitus, jännää ^__^” Puvustusprokkis jatkuu aina joulukuun puoleen väliin, jolloin kuvaukset ovat.

Saatan mahdollisesti saada myös puolen vuoden mittaisen työpaikan eräästä teatterista ompelijana mikäli he minut sinne huolivat ja palkkaushommat järjestyvät. Tämä jobi alkaisi ensi vuoden puolella ja jatkuisi samaisen vuoden syksyyn~ Olisi kuin unelmien täyttymys päästä tuonne, sillä se olisi oiva jatkumo puvustushommasta toiseen. Saisin samalla luotua kontakteja teatteripuolelle ja saisin arvokasta työkokemusta, jolla hakea tuleviin töihin :–) Pidetään peukut pystyssä!

Ja mitäs cosplayrintamalla sitten… Olen menossa helmikuun Frostbiteen, joka tällä kertaa onkin poikkeuksellisesti K18 -tapahtuma. On mielenkiintoista nähdä millainen tapahtuma tällaisen ”teeman” ympärille saadaan rakennettua ja millaista palautetta tapahtuma jälkikäteen saa. Itse olen menossa paikalle hyvin positiivisissa tunnelmissa ja olen aivan varma, että conissa on viihtyisää kaikin puolin :–) Olen lähdössä coneilemaan poikaystäväni ja veljeni kanssa näin alustavasti suunniteltuna, majoitus on varattu ja cossisuunnitelmia tulisi alkaa pyöritellä pikkuhiljaa. Varsinaiseen tekemiseen päästään vasta joulu-tammikuussa, kunhan saan puvustusprokkiksen päätökseen. Poikaystävänikin cossailee, mikäli päädyn korjailemaan Jessica Albert -cossini Frostia varten. Silloin saatais pieni ryhmäcossi pystyyn!

Jessican asusta tulisi hieman korjailla hametta, tehdä pikkuasusteet (vyö, pussukka, hiuskoristeet) uusiksi ja valmistaa kunolliset kengät. Heron asu sen sijaan tulisi tehdä kokonaan alusta alkaen. Ehkä housut voisi ostaa valmiina, samoin repun ja hiirulaisen :–3 Tästä tulee mielenkiintoinen projekti, olen todella innoissani \o/

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi