Koulu starttasi ja Tracon lähestyy

Koulu alkoi viikko sitten ja heti päästään tosi toimiin: nimittäin saamme suunnittella vaatteita muotinäytökseen!

Projekti vaikutti kaiken kaikkiaan sangen mielenkiintoiselta ja suunnittelutyötäkin ollaan päästy tekemään jo. Kunhan lopulliset designit hyväksytään ja valitaan, päästään työstämään itse pukuja. En malta odottaa, sen verran mielikuvitusrikas ja hauska urakka tästä on tulossa (sanavalintani ”urakka” sen vuoksi, että kyllähän tässä töitä riittää, vaikka toimeksianto onkin hiton inspiroiva ^-^). Projektista luvassa juttua myöhemmin.

Tracon -tapahtumakin kolkuttelee viikon päässä. Täytyy vielä pienet korjailut ja varmistelut tehdä pukuun tässä välissä olevana viikonloppuna ja varmistaa, että kaikki on kunnossa Tampereen reissua varten. Sain kotiporukoilta lainaan matkalaukun, jolla saan roudattua ainakin osan cossiasustani mukavasti. Staff ja olkasuojukset sen sijaan ovatkin toinen asia, mutta eiköhän niistäkin selvitä ^-^ Majapaikkakin järjestyi kaverin kaverilta, suuret kiitokset hänelle. Jos vaikka jotain viemisiä veisi kiitollisuuden osoituksena hänelle.

Ihanaa päästä taas muotoilun pariin mukavan näytösprojektin muodossa ja eritoten cossaamaan jälleen! Traconissa on luvassa myös erikoisvieras, nimittäin Hopeanuolen mangaka Yoshihiro Takahashi antaa haastattelun ja jakaa nimikirjoituksia. Hänet on pakko nähdä ja se nimmarikin on saatava~

Avainsanat: , ,

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi