Acon lähestyy ja cossimäärät lisääntyy!

Viikon päästä se koittaa, nimittäin Animecon \o/ En malta odottaa~!

Samaisena viikonloppuna on myös muutto uuteen omaan kotiin, joten saanpa siinä kätevästi myös muuttoapua veljistä >:–D Mutta sitten itse cossiasioihin… Eli Zabuza puku alkaa olla nyt viimeistelyä vaille valmis. Maalailen tänään vielä miekan kuntoon, kun korjailin sitä hieman tuossa. Sitten vielä peruukin stailaus + mahdollinen lyhentäminen ja sen pitäisi olla siinä. Ennen conia sitten vielä katsotaan miten saadaan nuo Zabuzan maski ja kaulan ympärillä olevat siteet pysymään paikoillaan, niin etteivät valu tai mitään.

Oman cossin valitsen vasta muutamaa päivää ennen conia, kun näen suunnilleen millainen sää viikonlopuksi on tulossa. Toisaalta olis tosi kiva olla Ranka pitkästä aikaa, mutta sitten taas HxH on niin ajan hermoilla just nyt, kun uusia jaksoja tulee jälleen :–3 Tiedä häntä, molemmat ois hyperkivoja, joten sää ratkaiskoon dilemman.

Viikon päästä voi siis odotella kuvaspämmiä tänne ainakin veljen Zabuza-cossista~ Ja ehkäpä jokunen kuva myös Rankasta/Neferpitousta onnistuu, sillä näistä kahdesta asusta minulla on tosi vähän kunnollisia valokuvia. Voisi ehkä hyödyntää paikalla olevaa kuvauspalvelua?

Ohjelmisto vaikuttaa lupaavalta. Ainakin nämä voisi tsekata, jos vain muulta conittamiselta ehtii: cosplay-kisa, Hopeanuoli-luento, Pokémon-luento, animekonsertti ja Final fantasy -pianokonsertti. Etenkin konserteille on kovat odotukset, sillä viime vuonna kokemus oli aivan huikea *___* Jos ne vaikka pistää vieläkin paremmaksi! Olisi aivan ihanaa kuulla sinfoniaorkesterin soittaman tuo ”Attack on titan” eli ”Shingeki no Kyojin” -sarjan 1. OP tunnari <3 Se on kuin tehty sinfoniaorkesterin soittamaksi, joskin en tiedä olisivatko he ehtineet harjoitella sen kunnolla, sillä sarja on todella tuore.. Mutta ainakin on jännitystä luvassa, että soittaako ne sen vai ei :–D

Shingeki no Kyojinin 1. tunnari – kuuntele tästä!

Pakkasin muuttoa varten myös tietenkin muutaman cosplay-asun, jotka minulla täällä Kuopiossa on. Käsittelin pitkästä aikaa World of Warcraftin Blood elf  hunter -asua varten tekemääni tykkiä *___* Tuli hirmuinen hinku tehdä vielä toinen Blood elf hunter -cossi, sillä viime kerralla en edes voinut olla blood elf, suurkiitokset kiinni jumittuneella iholiiman korkilla :–P Jos voisi vaikka kunnialla vetää sen kunnolla edes kerran, niin olisin happyy~ Täytyisi vain hieman paikkailla asua ja tehdä liivi uudestaan.

Cossit, jotka haluan vielä tehdä:

– Roxie (Pokémon, aloitettu!)
– Blood elf hunter (World of Warcraft, tehty -> vaatii paikkailua)
– Aikuinen Toph Bei Fong (Avatar the last airbender, peruukki jo olemassa)
– Jessica Albert toisessa asussa (Dragon Quest, peruukki jo olemassa)
– joku Shaman King -hahmo
– Toinen Hunter x Hunter asu

Ja lista saanee varmasti jatkoa vielä… Ei tää harrastus ihan heti oo mun kohdalla päättymässä :–3

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi