Iltapuku paketissa ja puvustuskin purkissa!

Iltapukuprojekti valmistui ajallaan ja asiakas oli varsin tyytyväinen lopputulokseen, mikä tietenkin ilahdutti minua suunnittelijana ja puvun valmistajana (: Voinen siis paljastaa piirroksen lopullisesta puvusta:

Puku muuttui hieman muotoilu- ja valmistuvaiheessa etukappaleen osalta: yläosan punonnan alareunasta ei tullutkaan suoraviiva, vaan diagonaalisesti kulkeva ja toiselta olalta ”rosoinen” eli linjaa rikkova. Myöskään vyötärön strasseja ei katsottu tarpeellisiksi, sillä punonta itsessään oli jo riittävä koristeeksi etukappaleelle. Puku säilyi takakappaleella tismalleen ylläolevan kuvan mukaisena: punonnan peittämä aukko, jonka väleistä pilkahtelee asiakkaan iho (:

Iltapukuprojektin jälkeen keskityin Silkkikauppias Salamud -tanssiesityksen puvustukseen, joka on varsin hyvässä mallissa, itseasiassa valmis huomisten viimeistelyjen jälkeen (: Olo on iloinen ja kaiken kaikkiaan tyytyväinen.

Savonian Salamud-tiedote

Puvustuksen suunnittelu ja toteutus tapahtui 3 hengen voimin, jonka lisäksi korumuotoilijaopiskelija oli tekemässä muun muassa prinsessoille hiuskoristeet ja kaulakorut (: Esityksen graafisesta ilmeestä (mainokset, kutsut ja esitteet) vastasi graafisen linjan opiskelija. Lukaiskaa kuvien yllä olevasta linkistä lisää~

Silkkikauppias Salamud: esitykset Kuopion Musiikkikeskuksen Valohallissa 21.-23.1.2013 klo 18. Liput 10/5 e.

Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa! Luvassa varsin monipuolisesti erilaista tanssia yhdistelevä musiikkipläjäys taitavan koreografin ja tanssinopettajaopiskelijoiden voimin~

Ps. Savon Sanomat kirjoitti Salamudista myös jotain~

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi