Itsensä mittaista miekkaa rakentamassa ja peruukkipohdintaa

Veljen miekkaa oon vähän rakennellu.

Kasattu retkipatjasta, vaahtomuovista, kuumaliimasta, maalarinteipistä, pahviputkesta, harjan varresta ja tekonahasta. Miekan kahvasta puuttuu vielä eräs yksityiskohta, mutta muutoin rakenne on kunnossa :–3 Pinnasta puuttuu vielä pari kerrosta gessoa + hionta ja lopuksi tietenkin varsinainen maalaus.

Cossihommat noin muuten seisoo paikoillaan tällä hetkellä, kun on nuita opparihommia niin paljon. Siirtynee kesäkuulle nää cossihommat, onpahan ainakin tekemistä tutkintotodistusta odotellessa, kun väsäilee kahta cossia yhtä aikaa :—D

Zabuzaan on jo kankaat hankittu, haalari sovitettu ja otsapanta saatu tilattuna postitse. Peruukiksi taidetaan ottaa Henrin Luffy-cossin peruukki, stailataan ja leikellään sitä vähän, kun se jäi joka tapauksessa Luffyllekin hieman turhan pitkäksi~ Käsineet ja kengät olen kaavoittanut, ne täytyy vain koesovittaa veljelle :—) Roxien paita on sovitettu ja kankaat hankittu, peruukki tilattu ja saatu ja kitaran siluetti leikattu retkipatjasta. Tartteis viel löytää tuunattavat kengät, tilata piilarit ja stailata toi peruukki. Sitä varten tarvitsee nyt viimeistään hankkia sellainen hieno peruukkipää.

Olen katsellut painavia peruukkipäitä, mutta ne maksavat aika hilloisia summia. Taidan siis tilata sellaisen perinteisen styroksisen pään, jonka sitten tökkään kiinni johonkin tukevaan alustaan. Päätä täytyy myös hieman muokata omaa kalloa vastaavaksi, ettei tehty kampaus esimerkiksi vedä peruukkia millään tapaa kasaan, jolloin se ei välttämättä asetu omaan päähän kuten se asettuu peruukkipäälle. Siitä tulee jännää, sillä en ole aiemmin tuunannut peruukkia tässä mittakaavassa: joudun tuuheuttamaan sitä ompelemalla lisää peruukkikuitua rivien sekaan + tekemään luonnollisen hiusrajan, koska otsatukka tulee laittaa ponnarilla kiinni päälaelle (tsekkaa postauksen ”Roxie, poison ’n’ punk!” kuva muutamaa artikkelia aiemmin). Kuitujen laittaminen ponnarille aiheuttaa sen, että verkko tulee esiin otsanrajasta ja tämän haluan saada peitetyksi.

Luojan kiitos (!) netissä on runsaasti ohjeita peruukkien tuunaamiseen, ilman niitä olisin pahassa pulassa @____@ Kuvia tietenkin tulossa, toivottavasti, onnistuneesta lopputuloksesta sitten kesällä!

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi