* Kesäkuun cosplaykuulumisia *

Niinhän siinä käy etten ehdi tehdä Roxie -cossia Animeconiin, sillä en ole vielä edes aloittanut pukua. Tässä piti niin kiirettä tuon valmistumisen kanssa (opparista tuli muuten paras mahdollinen arvosana \o/ ja tutkintotodistuskin pätkähtää kouraan ensi viikolla JEIJ!) ja  nyt taas on kova töiden haku päällä + rästikirjeiden kirjoittamista, joten valitettavasti Roxie-cossi siirtyy Traconiin. Asu jää hyvälle mallille, joten hommia on helppo jatkaa, kun Animecon on saatu kunnialla päätökseen :–3

Veljen cossi edistyy jokatapauksessa: paita, housut ja rannekkeet ovat valmiina ja otsapantakin saapui postissa jo aikaa sitten. Miekka on maalausta + yksityiskohtien lisäämistä vaille valmis, joten puuttuu enää maski ja kengät. Ja mitä mulla on, vielä miltein kuukausi aikaa tehdä ne valmiiksi, joten ei hätää~ Peruukki on  tilattu, joka toivottavasti pian. Tilasin sen aivan kesäkuun alussa joten peukut pystyyn!

Vielä kun keksisi näppärän kantosysteemin tuolle miekalle. Selkään täytyisi saada jotenkin kiinnitettyä… Hmmm. Siinäpä pohtimista vielä viime hetkille asti :–3 Hansikkaat onnistuivat hyvin: molemmissa päissä on kuminauhakujat, niin ne pysyvät hyvin kädessä ja raidoituskin onnistu simppelisti tekstiilikynän avulla.

En malta odottaa kuukauden päässä häilyvää Animeconiakaan *-* Kiinnostuneimmat tsekatkaa Aconin kotisivut tuolta

-> http://2013.animecon.fi/

Siellä on luvassa muun muassa sinfoniaorkesterin vetämä animekonsertti sekä Pokémon- ja Hopeanuoli -luentoja~ Toivotaan lämmintä ja kuivaa conisäätä, niin kaikilla on hauskaa \o/ Jos vielä mietit osallistumistasi coniin, kannattaa ihmeessä tulla~ Kuopio on kiva paikka torirempasta huolimatta!

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi