Sadetta, pukuilua ja kurkkukipua

Olipahan mukava coniviikonloppu viileästä ja sateisesta säästä huolimatta~ Conittajia oli saapunut paljon ja heidän joukossaan oli jälleen ilahduttava määrä cossaajia ^-^ Oli tarkoitus ottaa kuvia sunnuntaina, kun en olisi cossissa, mutta sitten kävikin niin, että tulin kipeäksi. Tyydyin siis ihailemaan asuja kuvien ottamisen sijaan.

Lauantai oli se viikonlopun sadepäivä, mutta välistä aurinko paisteli todella lämpimästikin tummien pilvien takaa. Tuollaisen tilaisuuden tullen mentiin ulos puistoon ottamaan muutamia kuvia valmiista asusta ja tällaisia niistä tuli :–3 Olen aika tyytyväinen lopputulokseen, mutta aion parannella tätäkin pukua hieman ennen seuraavaa käyttökertaa. Lähinnä korjausta vaatii kruunun kiinnitysmekanismi sekä pinkin helmahörsylän muoto.

Tracon 7 oli onnistunut eikä minulla ole mitään valittamista järjestelyistä, sillä en näin conikävijänä huomannut mitään puutteita (: Vettä oli aina vesipisteissä, kun osasin sellaista kaivata, fiilis oli huipussaan, myyntipöydät tarpeeksi tilavassa hallissa jne. Taidekujalla oli ajoittain ahtautta, mutta kyllä sielläkin eteenpäin halutessaan pääsi ^-^ Tampere-talo tarjosi jälleen kerran upeat puitteet enkä voi olla hehkuttamatta liikaa miten loistava paikka se on conien järjestämiseen!

Ostoksia tarttui mukaan seuraavasti: taidekujalta 4 postikorttia (ja iso liuta käyntikortteja~) ja myyntipöydiltä Tuli kärpästen hauta -kortti, Paradise Kiss 4- ja Hunter x Hunter 28 (VIHDOINKIN! tätä julkaisua olin odottanut *w*) -mangat. Tarttuipa mukaan myös Japan popin tilauslomake, kun niillä oli suht kiva tarjous siellä meneillään~ Jää nähtäväksi tuleeko tilattua. Myyntipöytäsaliin oli tullut uusia yrittäjiä mukaan, kaikki eivät ainakaan minulle olleet entuudestaan tuttuja. Tämä oli todella kiva yllätys!

Mitäs muuta? Koitan tässä toipua conin jälkeisestä masennuksesta ja parannella itseäni tästä kurkkukivusta, kuumotuksesta ja vuotavasta nenästä : D Hieman harmillisesti tää olotila söi fiilistä sunnuntaiconittelusta, mutta olen silti onnellinen käytyäni Traconissa. Ensi vuonna ja sitä seuraavana vuonna taas uudestaan! Eikai tässä muuta kuin lepoa ja vähän kai pitäisi koittaa kouluhommia viedä eteenpäin… Seuraavassa postauksessa pitkästä aikaa luvassa hieman opintoihin liittyviä vaateluonnoksia yms. kivaa ^-^ Till then, baibai!

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi